Vikingvélemény

Vikingnek lenni jó!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új kommentek

2012.08.19. 11:03 a Viking

Polihisztorok kora

Az egyetemen megtanulhattuk és meg is tapasztaltuk, hogy a mai kor embere már nem sok dologhoz ért, specializálódott, kvázi szakbarbár lett. Ez főleg a tudományos életre igaz, de azért ma már nem találsz olyan embert, mint Fáy András (Weisz, na ki ő? :D ). Nincs szupermen, aki tudós, művész, műszaki, orvos és költő egyben, megspékelve talán azzal hogy pap vagy transzcendentális meditációs kurzust vezet, miközben borszakért. 

Édesanyám: Drága Édesanyám évente egyszer elmegy egy termékbemutatóra, hátha van valami haszna. Tavaly elment egy ilyenre, ahol szánalmasan kevés előlegért vett egy masszázsfotelt ajándék edényekkel (úgy hogy nyert valami tombolán, szóval a lényeg, hogy nagyon megérte, pláne úgy, hogy utána a cég vagy csődbe ment, vagy felszámolták, vagy valami, de végül is úgy alakult, hogy ki sem kellett fizetnünk). Ott volt a bemutatón egy hivatásos orvos, aki méltatta a masszázsfotel erényeit. Hogy jön ez ide?

Szüleimet meghívták múlt héten gasztronómiai bemutatóra. Az Egri család szeret enni (bármilyen furcsán hangzik is ez), ezért elmentek kíváncsiságból. Anyám belép a terembe, ott van az a nő, aki szörnyű, rettenetes, rtl klubos horsztfuchsos stílusban vezette le a foteles bemutatót is. És láss csodát, ott van az orvosszakértő, csak éppen most, mint a gasztronómia művészetének szakavatott tudósa.

Tehát! Vagy újra beköszöntött a polihisztorok kora, vagy ezek a férgek ortó nagy csalók.

(Mutterék nem hittek a polihisztorságban, 3 perc után távoztak)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vikingvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr364692678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása